Byxor

Gemensamt för alla våra byxor är att de är tillverkade med ett ”säte” precis som ridbyxor för att du ska kunna rida i dem, dvs ingen onödig söm som skaver i sadeln. Alla byxor är dessutom ganska höga i midjan och är något förhöjda i svanken för bästa passform. Utöver det är materialet på samtliga byxor DWR-behandlat för skydd mot väta och smuts.

nordic_jacket_navy_stablepants_navy_4.jpg

Functional pant

Functional Pants och Light Functional Pants

Våra functional pants är praktiska och stretchiga fritidsbyxor för alla tillfällen. De är raka i modellen och passar utmärkt både till killar och tjejer.

Functional Pants finns i två olika versioner, en med lite kraftigare tyg och borstad insida för höst/vinter och en "light-modell" som har lite tunnare tyg passande varmare temperaturer. Byxorna har i övrigt samma egenskaper och funktioner.

Våra kunder säger att problemet med Uhips funktionsbyxor är att du faktiskt behöver ta av dem ibland!

functionalpant_graphite_1.jpg

functional_stablepants_navy_1_funktion.jpg

Functional Pant Green Funktion.jpg

Stella Pants

Light Stella Pant och Wool Blend Stella Pant

Stella-byxan är det senaste tillskottet bland våra byxor. Den kommer i två olika varianter och det är materialet som skiljer sig åt. Light varianten som har en tunnare tyg som passar varmare dagar och Wool blend varianten som har ett varmare och mer vädertåligt tyg.

lightstella_blue_1.jpg

Skillnad mot Functional pants:

- Justering i midjan
- Passform
- Benfickor på sidorna istället för fram
- Större benfickor
- Öppna fickor ovanpå dragkedjefickorna
- Inga bakfickor
- D-ring i midjan
- "Gear loop" i fickan

stellapant_black.jpg

Skillnad i material mot Functional Pants:

Materialmässigt är Light Stella Pant och Light Functional Pant väldigt lika. Däremot är vintervarianten av Stella-byxan gjord i ett varmare och mer vädertåligt material än vintervarianten av Functional Pant. Yttertyget är tjockare, mer vattenresistent och insidan med borstad ull gör den varm och go.

studio_light_stella_blue_5.jpg

studio_light_stella_blue_3.jpg

studio_light_stella_blue_1.jpg

functional_zip_pants_navy_2.jpg

Stable Zip Pant

Våra Zip Pants är överdragsbyxor för kalla, blåsiga och blöta dagar. De passar lika bra på kvinnor som män. Byxorna har hellånga dragkedjor i sidorna för att enkelt kunna ta på och av. Praktiska handfickor och benfickor med dragkedja.

Material
Insidan är borstad vilket gör de varma och sköna att även bäras utan andra byxor under. Materialet är ett stretchigt och stryktåligt softshell med bra skydd för nederbörd (WP 8000 mm) och andningsförmåga för bästa komfort.

functional_stable_zip_pants_men_navy_1.jpg

functional_stable_zip_pants_men_navy_2.jpg

functional_stable_zip_pants_navy_funktion_2-2.jpg