Uhip - The No.1 Equestrian Outdoor Brand

    Supersnabba leveranser!

    30 dagars öppet köp

    Fria returer

    Uhip - The No.1 Equestrian Outdoor Brand

    Supersnabba leveranser!

    30 dagars öppet köp

    Fria returer

Stories

Kundservice

Tillagd i varukorgen

Gå till kassan

The Everyday Collection

Start

Stories

The Everyday Collection

2024-09-15

Den nya kollektionen Everyday består av hybridjackor och en mycket tunn och lätt lång kappa. Det är allsidiga plagg som kan bäras året runt, som ytterplagg eller som mellanlager under din ytterjacka.

Everyday Hybrid Jackets

Dessa hybridjackor kommer att bli en favorit för friluftsaktiviteter i höst. En hybridjacka är ett allsidigt plagg som kan bäras året runt, som jacka under den varmare årstiden såväl som mellanlager under din ytterjacka när temperaturen sjunker.

Everyday Reversed Hybrid Jacket

Denna unika hybridjacka är specialdesignad för att bäras under en säkerhetsväst. Jackan har ett mjukt och flexibelt stretchtyg som andas under västen, medan ärmarna är tillverkade av quiltat nylontyg som både värmer och skyddar mot vind.

Everyday Hybrid Jackets

Everyday Hybrid Hoodie Deep GreenEveryday Hybrid Hoodie Deep GreenEveryday Hybrid Hoodie Deep GreenEveryday Hybrid Hoodie Deep GreenEveryday Hybrid Hoodie Deep Green

+0

Everyday Hybrid Hoodie Deep Green

En tunn & lätt jacka som också passar som ett mellanlager under kyliga dagar.

1 395 SEK

Everyday Coat

I denna kappa får du både en höstkappa och ett perfekt mellanlager att bära under en skalkappa om det regnar, eller under en varmare ytterkappa när det är riktigt kallt ute. Den mångsidiga och flexibla kappan är otroligt lätt och smidig att bära. Använd den under ditt ridpass i lite kyligare ridhus, i kalla hundhallar, på hundpromenaden eller under vilken aktivitet som helst!