Samarbeten

Sweden-24px.png Lära med Djur

instagram-primary-color.svg larameddjur

Lära med Djur är en ideell förening och daglig verksamhet som riktar sig till människor med funktionsvariationer. Föreningen erbjuder individanpassad ridning, omtanke om häst, läsa med djur, talutveckling med djur, läxläsning med djur och mycket mer. Förutom tillgång till stall och fantastisk natur har de ett pedagogiskt rum anpassat för samspel mellan djur och människor. Där kan hundar och marsvin på ett tryggt sätt delta i pedagogiska aktiviteter.

https://www.larameddjur.se/

LäramedDjur.jpg

Norway-24px.png Rider In Balance

 instagram-primary-color.svg riderinbalance

Evolution of performance - by development of technical riding skills

A focus on improving horse-rider performance by improving rider balance is getting more and more interest across the equestrian world. The main goal of our system is to make the horse and rider become one unit. This is the never-ending search for optimal timing and harmony between two individuals, like two dancers moving like one. Our system has been scientifically tested and is evolving further with generous grant support from the Ulla Håkanson Foundation.

https://riderinbalance.com/

RiderInBalance.jpg

Sweden-24px.png Svenska Islandshästförbundet

instagram-primary-color.svg Svenska Islandshästsförbundet

Svenska Islandshästförbundet är en medlemsorganisation som består av drygt 8000 medlemmar fördelade på cirka 70 lokalföreningar i hela landet. 

SIF har till största uppgift att varje dag arbeta för att upprätthålla sin position som ett av världens främsta förbund sett till kvalitet, bredd på verksamheten, sportsliga framgångar, hästar och hästhållning. Att fortsatt arbeta för en avel som bevarar och stärker islandshästens särskilda egenskaper. Dessutom har vi gjort en satsning tillsammans med Svenska Islandshästlandslaget.

Läs mer om Svenska Islandshästförbundet på https://icelandichorse.se

Landslaget_Uhip 2022.jpg

Sweden-24px.png Lära med Hästar

 instagram-primary-color.svg laramedhastar

Teambuilding, ledarskapsutveckling och utbildningsprogram 
- med hästar som lärare! Övningarna sker till största del från marken och syftar till att stärka och utveckla både självkänsla, självförtroende och viktiga förmågor som till exempel samarbete, kommunikation och ledarskap.

Lära med hästar har utsetts till "Årets idé för livet" av Skandias stiftelse "Idéer för livet!!" Läs om Lära med hästars utmärkelse

Mer om Lära med hästar hittar du på https://www.laramedhastar.se/

 

LäramedHästar.JPG

Sweden-24px.png Hunden i Centrum

 instagram-primary-color.svg hundenicentrum

Hunden i centrum är ett hjärteprojekt grundat av Anders och Johanna Lind Bagge. Vi jobbar för att öka hundens status i samhället. Vi gör detta genom att erbjuda utbildning till hundägare och hundintresserade i Sverige via våra sociala kanaler. Vårt mål är att alla hundar i Sverige ska få all kärlek och trygghet de behöver samt den etiska förståelsen för hur ett hundliv ska vara. 

https://www.hundenicentrum.se/

hundenicentrum.jpg

Sweden-24px.png Svenska Dressyrtränarklubben

instagram-primary-color.svg svenska_dressyrtranarklubben

Svenska Dressyrtränarklubben är öppen för yrkesverksamma dressyrtränare med egna tävlingsresultat från Msv A till Grand Prix. De vill bl.a bidra till att ta vara på de yrkesverksamma tränarnas intresse och verka för god yrkesetik.

https://www.dressyrtranarklubben.se/

 

SvenskaDressyrtränarklubben.jpg

 

Sweden-24px.png CK Sporthästar

instagram-primary-color.svg cksporthastar

Kristjan Magnusson är en väldigt välmeriterad islandshästryttare som driver CK Sporthästar tillsammans med sin sambo Cecilia Nancke. Där tar de emot islandshästar för bland annat utbildning, försäljning, träning och behandlingar.

CKSporthästar_logga.jpg

Sweden-24px.png Sveland - Djurförsäkringar till alla  

Sveland Djurförsäkringar är ett kundägt och renodlat djurförsäkringsbolag som grundades 1911. Hos oss kan du försäkra hund, häst, katt och smådjur. Vi utgör en gemenskap av hängivna djurägare i form av både medarbetare och försäkringstagare. Vi hjälper varandra och bidrar till djurs hälsa, för att tillsammans bli det bästa djurförsäkringsbolaget för hållbart djurägande! 

Hitta den bästa djurförsäkringen för dig och din bästa vän på sveland.se

Sveland.jpg