Läs merSweden-24px.png Lära med Hästar

 instagram-primary-color.svg laramedhastar

https://www.laramedhastar.se/

Teambuilding, ledarskapsutveckling och utbildningsprogram 
- med hästar som lärare! Övningarna sker till största del från marken och syftar till att stärka och utveckla både självkänsla, självförtroende och viktiga förmågor som till exempel samarbete, kommunikation och ledarskap.

Lära med hästar har utsetts till "Årets idé för livet" av Skandias stiftelse "Idéer för livet!!" Läs mer

 

LäramedHästar.JPG

Sweden-24px.png Svenska Dressyrtränarklubben

https://www.dressyrtranarklubben.se/

Svenska Dressyrtränarklubben är öppen för yrkesverksamma dressyrtränare med egna tävlingsresultat från Msv A till Grand Prix. De vill bl.a bidra till att ta vara på de yrkesverksamma tränarnas intresse och verka för god yrkesetik.

SvenskaDressyrtränarklubben.jpg

Sweden-24px.png Hunden i Centrum

 instagram-primary-color.svg hundenicentrum

https://www.hundenicentrum.se/

Hunden i Centrum utbildar, lyfter profiler och stöttar och lyfter ideella verksamheter. Hunden i centrum är ett hjärteprojekt grundat av Anders och Johanna Lind Bagge.

hundenicentrum.jpg

Norway-24px.png Rider In Balance

 instagram-primary-color.svg riderinbalance

https://academy.riderinbalance.com/

Forskningen visar att ryttares kroppshållning och position påverkar hästens hållbarhet, ryttarens hälsa och framför allt ekipagens prestation. RiB Academy ger ryttare bättre möjlighet förstå sin kropp, enkla verktyg för att prestera på högre nivå och förbättrad hälsan för båda individerna. 

RiderInBalance.jpg

Sweden-24px.png CK Sporthästar

instagram-primary-color.svg cksporthastar

Välkomna till CK Sporthästar, där vi erbjuder lektioner, kurser, träning, försäljning, hovslageri, lösdriftsflockar, seminstation och behandling av häst och ryttare. Gården drivs av Cecilia Nancke & Kristján Magnússon.

 

CKSporthästar_logga.jpg

Sweden-24px.png Lära med Djur

instagram-primary-color.svg larameddjur

https://www.larameddjur.se/

Lära med Djur är en ideell förening och daglig verksamhet enligt LSS som riktar sig till människor med funktionsvariationer. Vi arbetar tillsammans på lantligt belägen gård med djurnära aktiviteter. Våra hästar, hundar och andra mindre djur är fantastiska terapeutiska och pedagogiska hjälper. Kika gärna under utbud vad vi har att erbjuda!

LäramedDjur.jpg