Smarta produkter som underlättar livet utomhus

Vi som jobbar på Uhip har alla ett ben i stall- hund eller generell outdoor-miljö. Alla våra produkter är sprungna ur behov vi själva upplevt, både vad gäller design, funktion och material. Många av produkterna vi tagit fram har dessutom för första gången sett sitt ljus på marknaden när den lanserades, tex täckkjolen för ryttare med den matchande jackan och den långa feminina kappan. Vi var dessutom banbrytande med ull i våra mellanlager i stallarna.

Termokjolen för ryttare

365_jacket_skirt_navy_funktion_5.jpg

Täckkjol skräddarsydd för ryttaren och stallivet. Ett smidigt och praktiskt alternativ till bylsiga termobyxor även till häst. 

Långa kappor anpassade för ridning

nordic_coat_navy_ebba_nilsson_2.jpg

Uhips ridkappor är designade med smarta funktioner så du kan sitta bekvämt i sadeln.

Jackor för alla tillfällen

regularsport_jacket_woolhybridliner_navy_3.jpg

Uhips kollektioner innehåller jackor för alla årstider och aktiviteter.

Smarta ärmslut

De flesta av våra överdelar har nedfällbara ärmslut som smidigt kan fungera som handvärmare. Det finns hål för tumme och lillfinger så att du får fria händer när du behöver. Modellen är specialsydd för aktiviteter och sporter där man föredrar tunna handskar, t ex ridning, cykling och golf. Med de här plaggen kan du prestera utan stelfrusna fingrar!

Ärmslut_300x200.jpg

Ärmslut_uppvikt_knappar_300x200.jpg

Ärmslut_uppvikt_300x200.jpg

Ärmslut_nedfälld_i_ficka_1200x799.jpg

Ärmslut_trench_nedfälld_300x200.jpg

Ärmslut_trench_uppfälld_300x200.jpg

Rymlig huva

Alla våra jackor och kappor har huvor som är stora nog för att kunna dra över hjälmen i busväder. Föredrar du en enkel krage så går det lätt att ta bort huvan eftersom den sitter med tryckknappar.

3in1_coat_navy_13.jpg

Tvåvägsdragkedjor och högt sprund och elastiska benband

Tvåvägsdragkedjor fram, högt sprund bak med antingen knappar eller dragkedja och benbanden som sitter på insidan av Uhips långa och kortare ridkappor och ridrockar samt täckkjolarna är en oslagbar kombination för dig som lever ett aktivt liv.

Tvåvägsdragkedja

Tvåvägsdragkedjan fram gör att du kan reglera din rörelsefrihet efter behov. Öppna upp dragkedjan en bit nedifrån när du sitter till häst eller cyklar.

Kjol_dragkedja_arcticsport_navy_1557x961.jpg

Högt sprund bak med kappar eller dragkedja

På baksidan har Uhip-kapporna och ridkjolarna ett högt sprund med tryckknappar eller dragkedja. Det gör att du enkelt kan anpassa kappan efter hur mycket rörelsefrihet du behöver i varje situation.

Elastiska band håller kapp-/kjolsidorna på plats

I nederkant på insidan finns dessutom elastiska band som håller kapp-/kjolsidorna på plats längs benen. När du sitter i sadeln kan du öppna sprundet helt så att kappan/kjolen hänger längs hästens ländrygg, samtidigt som benbanden håller plagget på plats så att du slipper frysa om låren.

nordic_coat_navy_ebba_nilsson_1.jpg

Kappa i sadel

Parkas-i-sadeln_600x400.jpg

Parkas/Mid Coat i sadel

365_jacket_skirt_navy_funktion_5.jpg

Kjol i sadel

Sprund-600x400.jpg

Öppet, uppknäppt sprund

365_skirt_navy_funktion_1.jpg

Uhips elastiska benband med tryckknappar på insidan som håller plagget på plats

trench funktion regn.jpg

Materialval

Vi har valt ut material som lever upp till våra kunders förväntningar på värme, komfort och ventilation under aktiviteten. Isoleringen i våra plagg består av syntetdun som har god andningsförmåga, värmer trots fukt och väta och dessutom torkar på nolltid. 

Mer om våra material.