Vill du jobba med oss?

Kika bland våra lediga jobb 

Ulrika Falkman

Founder and CEO

U:et i Uhip och en entreprenör ut i fingerspetsarna. Det var med Ulrika allt började när hon grundade Uhip 2011. Ulrika drivs av att göra svåra saker enkla och hennes hjärna fungerar ungefär som en popcornmaskin: hög aktivitet där det ständigt smäller till av nya idéer. Hon har en tidigare karriär inom finanssektorn, med ledande befattningar inom marknadsföring och projektledning.

Fritiden spenderas med familjen inklusive jaktlabradoren Nixton och ponnyn Ryan.

Anna Ellmarker

Sales and business development

Anna är, efter Ulrika, den som varit längst på Uhip. Anna är en ”doer” som ser möjligheter överallt och som är övertygad om att varje hinder kan passeras. Hon är angelägen om vad Uhips kunder tycker och fångar med stort intresse upp allt hon kan ute på fältet. Anna är en stjärna på att hålla kontakten med återförsäljare och samarbetspartners och en mästare på att tänka utanför boxen. Är den enda av oss som inte sitter i Täby utan har istället sin bas i Göteborg.

Elin Westergård

Design & Product Manager

Elin är tålmodig och noggrann och brinner för att hitta det perfekta resultatet mellan form och funktion hos ett klädesplagg. Från den inledande brainstormingen och den färdiga produkten står Elin och ser till att de smarta lösningarna i våra funktionskläder blir verklighet. Hon har en gedigen bakgrund inom textilbranchen och många års erfarenhet av produktutveckling.

Elin har tidigare varit hobbyryttare men numera går fritiden åt till hundträning. Hon älskar naturen och bor i ett hus i skogen tillsammans med son och hund.

Martina Rosendahl

E-commerce specialist

Martina är strukturerad, har koll på detaljer och följer det senaste inom e-handel för att du som besökare ska få en bra upplevelse när du surfar in på Uhips webbplatser. Hon har arbetat med webb och kommunikation under flera år och har stor erfarenhet av processutveckling som kommer väl till pass i hennes arbete på Uhip.

Martina är en sann hundmänniska och tränar och tävlar så ofta hon hinner, helst i agility. Hästintresset har funnits sedan barnsben och var en stor del i hennes liv innan hundarna tog över.

Sara Sjöstedt

Logistic

Sara arbetar med orderhantering och logistik och ser bland annat till att alla våra fina plagg kommer på plats på lagret i Skåne. När det är dags för mässor så är det Sara som sköter mycket av jobbet, både inför och under mässorna. Det är nog där hon trivs som allra bäst, när hon får fixa och trixa så att vår monter presenteras i allra bästa skick.

Sara har ett gediget hästintresse och har bland annat arbetat hos hoppryttaren Maria Gretzer under flera år. Fritiden spenderas helst på hästryggen på egna stoet Beauty Single och med spralliga hunden Sigge.

Linda Kolmodin

Customer experience

Linda jobbar i customer experience-teamet som svarar på alla frågor och löser det mesta som våra kunder vill ha hjälp med. En riktig klippa som har stenkoll på allt och dessutom är både effektiv och serviceminded. Linda har ett förflutet som koordinator inom flera branscher, något som hon självklart har nytta av i sitt arbete på Uhip.

Linda kommer från en hästsläkt och är uppväxt med både hundar och hästar. Tidigare tävlade hon hoppning men numera hänger hon i stallet och hjälper till dotterns hopphäst Harvey. Fritiden tillbringar hon gärna i naturen på hundpromenader med familjens två hundar.

Lotta Malmborg

Customer experience

Noga och omsorgsfull, två fantastiska egenskaper som Lotta besitter. Vi alla kan intyga att hon alltid går den där extra milen för att hjälpa dig som hör av dig till vår support. Lotta föddes in i hästvärlden och är Stockholms Ridhus på Ryttarstadion som familjen ägde och drev under många år. I arbetslivet har hon fortsatt i ridsportens fotspår och har bland annat tidigare jobbat inom galoppsporten med event, marknad och som webbredaktör.

Lotta har tidigare tävlat både dressyr, hoppning och hon har även ridit ett par galopplöpningar. Helgerna spenderas helst tillsammans med familjen i stallet med dressyrponnyn Yalle eller på skogspromenader med hunden Selma.

Therese Johansson

Influencer Marketing Manager

Josefin Åkerström

Head of e-commerce

Johanna Holmberg

Marketing Coordinator &  Creator

Ebba Åkerlund

Social Media Manager

Tilda Fernqvist

Product & Quality Technician

Kahn

Den lille svarta hårbollen Kahn gör vad som helst för att leka med en boll. Kahn är en kleinspitz som alltid är positiv och verkar som personalens lille nallebjörn.

(Matte är Martina)

Leffe

Leffe är en Bracco Italiano som vuxit upp på Uhip. Han är social, nyfiken på allt som händer och lika stor som snäll.

(Matte är Elin)

Selma

Selma är en blandning mellan tax och pudel. Liten men tuff som få styr och ställer hon bland hundarna på kontoret. En riktig knähund som trivs allra bäst under våra härliga kaffestunder i soffan.

(Matte är Lotta)

Nixton

Nixton är en svart jaktlabrador som gärna busar med sina hundkompisar inne på kontoret. En snäll och aktiv hund som gärna tar ett bad under sommarens lunchpromenader.

(Matte är Ulrika)

Sigge

Sigge är en stor gatuhund från Rumänien. Med mycket energi susar han gärna runt i full fart på lunchpromenaderna. På kontoret är han en riktig spelevink som gärna hittar på något bus.

(Matte är Sara)

Jippi

Yrvädret Jippi är nog kontorets absolut gladaste hund. Han är en kelpie som älskar agility och träning. Jippi, som är Uhips yngsta hund, hoppar gärna upp i knäet och stjäl en puss.

(Matte är Martina)

Rhexa

Roshi

Frank

Bonus