Ulrika Falkman

Grundare och VD

Vintern 2010 stod Ulrika framför spegeln och störde sig på att dragkedjorna på hennes nya ridkjol satt på sidorna. Hon bestämde sig för att göra någonting, tillverkade en egen kjol som i dag är en bästsäljare – och grundade sedan Uhip. Ulrika är en entreprenör ut i fingerspetsarna med en drivkraft av att förenkla och förbättra. Ju större utmaning, desto mer kreativ är Ulrika. Privat är hon hobbyryttare och hundägare. Hon är även U:et i Uhip.

Favoritplagg

Merino Base Layer, det är ett universalt plagg som man kan ha på sig när man sportar, som en topp privat och under en kavaj på jobbet. Den är klassisk, enkel och snygg i alla lägen.

Elin Westergård

Design och produktion

Elin är tålmodig och noggrann och står i ständig kontakt med våra leverantörer. Hon brinner för att hitta det perfekta resultatet mellan form och funktion hos ett klädesplagg. Mellan den inledande brainstormingen och den färdiga kritiskt granskade Uhipprodukten står Elin och ser till att de smarta lösningarna i våra funktionskläder blir verklighet. Elin älskar naturen och bor i ett hus i skogen tillsammans med son och hund.

Favoritplagg

Regular Sport-jackan och 3-i-1-kappan. Tre-i-ettan är ett kärt plagg och Regular Sport hänger alltid med tack vare att den är så lättpackad.

Martina Rosendahl

Webb, IT

Martina är en sann hundmänniska och tränar och tävlar med sina två fyrfotingar så ofta hon hinner, helst i agility. Hästintresset har funnits sedan barnsben och var en stor del i hennes liv innan hundarna tog över. I Uhipgänget är Martina den som har koll på allt som har med webb och IT att göra. Martina är strukturerad, har koll på detaljer och följer det senaste inom e-handel för att du som besökare ska få en bra upplevelse när du surfar in på Uhips webbplatser.

Favoritplagg

Hybridjackan, den är fantastisk. Jag har den nästan varje dag, året runt. Den är perfekt som ett extra värmande lager under höst och vinter och som jacka resten av året.

Anna Ellmarker

Försäljning, affärsutveckling

Anna är, efter Ulrika, den som varit längst på Uhip. Anna är en ”doer” som ser möjligheter överallt och som är övertygad om att varje hinder kan passeras. Hon är angelägen om vad Uhips kunder tycker och fångar med stort intresse upp allt hon kan ute på fältet. Anna är en stjärna på att hålla kontakten med återförsäljare och samarbetspartners och en mästare på att tänka utanför boxen. Är den enda av oss som inte sitter i Täby utan har istället sin bas i Göteborg.

Favoritplagget
”Nordic-kappan bär jag alltid vintertid och trenchjackan alltid sommartid. Jag kan inte vara utan någon av dem”.

Linda Janke

Marknad och försäljning

Linda har ett stort privat engagemang för islandshästar och sitter bland annat med i SM-gruppen. Hon är Uhips senaste nyförvärv och har både ett huvud fullt av idéer och ett hjärta som bultar för att skapa trivsel. Hon tycker om färg och form, kläder och mode samt djur och människor. Linda har länge varit kär i Uhips produkter och har gedigen bakgrund inom marknadsföring. Det är därför självklart att det är Linda som sätter strategin för kampanjer och ser till att våra sociala mediekanaler fylls med fräscht innehåll varje dag.

Favoritplagg

Jag bara älskar Iontex-hybriden, den värmer alltid skönt när det är kyligt. Och trenchen har jag på mig nästan varje dag.

Alice Mattsson

Marknad och content

Alice har ett finger med i det mesta som berör marknads- och webbområdena när det kommer till bildmaterial. Alice fotar själv och är Lindas högra hand när det kommer till att följa våra marknadsplaner, publicera innehåll på sociala medier och lägga upp stories på Uhips webbplatser. Alice är uppvuxen med hästar och rider varje vecka.

Favoritplagg

Regular Sport-jackan är den ultimata utomhusjackan för alla väder och jag kombinerar den gärna med kjolen. Jag gillar även den långärmade techtoppen, som är jätteskön att rida i.

Sara Sjöstedt

Leverans och lager

Linda Kolmodin

Kundservice

Lotta Malmborg

Kundservice