Trygga och snabba leveranser. Fria returer.Vill du få din vara skickad utanför Sverige? Lägg din order på uhipwear.com!
0 kr

Du har inga produkter i varukorgen.

ALASKA

 Mjuka,  följsamma i nätt och sober stil

Alaska

Alaskaplaggen värmer gott med sina 250 gsm av en fyllning som liknar dun till konsistensen men består av syntet. Syntetdun är lika varmt som dun men klarar av att värma dig även i fuktiga väderlekar till skillnad från dun. Yttertyget är lätt och mjukt och har en DWR (durable water resistent) behandling.

Alaskaplaggen passar dig som vill hålla dig varm och skön i kyliga temperaturer.

 

Temperatur +5 till -10 grader

Håller dig varm även i fuktig väderlek

Står emot vind

Alaska coat brown

Mjuka och följsamma för dig som spenderar tid i kyliga ridhus och stall

-Alaska är vår serie med extra mjuka, följsamma och lätta material. Plaggen upplevs lätta och bära och är inte i vägen.

-Alaska är designad för att värma dig gott, främst för dig som i rider mycket inomhus eller vistas i miljöer där du inte beöver utsättas för mycket nederbörd. '.

-Alaska finns i jacka, täckkjol samt i en kappa i två olika längder. Färgerna är klassiskt mörka samt stilrena och plaggen har en figurnära skärning.

Alaska är tillverkad av

-Alaska är fylld i sneda, smala kanaler med ett dunliknannde syntetdun från Dupont. Mängden är 200 gsm per m2. Materialet är mycket likt dun i både konsistens, vikt och värmeförmåga. Fyllningen gör att Alaskafamiljen klarar temperaturerner till ca -10, givetvis beroende på vad du har under och hur frusen du är

-Tyget,ett ripstop nylon har en DWR impregnering och även syntetdunet har förmågan att stoppa väta. Sammanfattningsvis så tål Alaska viss mängd blötsnö men rekomenderas inte för utevistelse där du kontinuerligt riskerar att utsättas för nederbörd.

Alaska passar dig som:

-Du rider mest inomhus vintertid eller vistas i allmänhet inte där vädret bjuder på mycket växlande väder med risk för nederbörd.

-Du föredrar de mjukaste och mest följsamma ytterplaggen.

-Du gillar stilrena, klassiskta ytterplagg i mörka färger.