ALASKAFAMILJEN

Ridkappor, ridjackor och ridkjolar i nätt och sober stil

Plaggen i vår familj Alaska har extra mjuka, följsamma och lätta material. De upplevs sköna och nätta och har en figurnära, feminin passform. För finsmakaren helt enkelt.

Alaska är designad för dig som hålla värmen men samtidigt kunna röra dig ordentligt, dvs kunna rida ditt pass eller jobba i stallet varm och go med plagg som det knappt märks att du har på dig.

Alaska är vår serie med extra mjuka, följsamma och lätta material. Plaggen upplevs lätta och bära och är inte i vägen.

Alaska är designad för att värma dig gott, främst för dig som i rider mycket inomhus eller vistas i miljöer där du inte behöver utsättas för mycket nederbörd.

Alaska finns i jacka, täckkjol samt i en kappa i två olika längder. Färgerna är klassiskt mörka samt stilrena och plaggen har en figurnära skärning.

Regntäthet
Vindtäthet
Värmeförmåga/Isolering
Andasförmåga
Alaska navy jacka kjol

HÅLL VÄRMEN

 

Alaska är designad för dig som hålla värmen men samtidigt kunna röra dig ordentligt, dvs kunna rida ditt pass eller jobba i stallet varm och go med plagg som det knappt märks att du har på dig.

Alaskaplaggen passar dig som spenderar tid i kyliga ridhus och stall och vill hålla dig varm och skön i kyliga temperaturer.

Gillar du stilrena, klassiska ytterplagg i mörka färger är Alaska perfekt för dig! Med sitt lätta och mjuka material håller du värmen med plagg som inte är i vägen för dig varesig när du pysslar i stallet eller presterar i sadeln. Många gillar den även för sin snygga figurnära passform och klassiska look. För finsmakaren helt enkelt.

 

Mer information

Perfekt under dina träningspass
Perfekt under dina träningspass

MATERIAL FÖR RÖRELSE

Tyg som är mjukt och följsamt

Alaska är fylld i sneda, smala kanaler med ett syntetdun från Dupont. Mängden är 250 gsm per m2. Materialet är mycket likt dun i både konsistens, vikt och värmeförmåga. Fyllningen gör att Alaskafamiljen klarar temperaturer ner till ca -10, givetvis beroende på vad du har under och hur frusen du är.

Tyget, ett ripstop nylon har en DWR impregnering och även syntetdunet har förmågan att stoppa väta. Sammanfattningsvis så tål Alaska viss väta men rekommenderas inte för utevistelse där du kontinuerligt riskerar att utsättas för nederbörd.

Håll dig uppdaterad

Uhipwear AB, Täby. E-post support@uhip.se