Alaska

Feminin, superlätt och mjuk

Familjen Alaska består av lättviktskappor och lättviktsjackor med matchande täckkjol. De är ordentligt fyllda med ett varmt tekniskt material vilket gör att du med Alaskaplaggen håller dig varm och skön och får funktionella plagg som är mycket smidiga och sköna att bära.

Alaskas familjemedlemmar består av ridjackor, ridkappor och termokjolar med väldigt fin feminin passform. Plaggen har alla Uhip’s smarta funktioner och detaljer för både ridning och livet runt om i stallet.

Alaska är designad för dig som hålla värmen men samtidigt kunna röra dig ordentligt, dvs kunna rida ditt pass eller jobba i stallet varm och go med plagg som det knappt märks att du har på dig. Många gillar dem även för sin snygga figurnära passform och klassiska look. För finsmakaren helt enkelt

alaska_jacket_navy_7 (kopia).jpg

Material

Alaska är fylld i sneda, smala kanaler med ett syntetdun från Dupont. Mängden är Materialet är mycket likt dun i både konsistens, vikt och värmeförmåga. Fyllningen gör att Alaskafamiljen klarar temperaturer ner till ca -10, givetvis beroende på vad du har under och hur frusen du är.

Dragkedjor från YKK.

Tyget, ett ripstop nylon har en DWR impregnering och även syntetdunet har förmågan att stoppa väta. Sammanfattningsvis så tål Alaska viss väta men rekommenderas inte för utevistelse där du kontinuerligt riskerar att utsättas för nederbörd.