Functional Pants

För ett aktivt liv runt hästen

Byxorna i vår familj Functional Pants erbjuds i unisexmodell och är skräddarsydda för arbete i stallet. De har en passform samt ett stretchigt material specialanpassat för aktiviteterna runt hästen där rörelsefriheten har prioriterats. Exempelvis för att kunna böja dig och sitta på knä obehindrat. Modellen är rak men vi har inte kompromissat med passformen trots att de är unisex. 

Hösten 2020 kompletteras familjen med en byxa med dragkedjor i sidan för enkelt av och på då du vill rida med byxan eller kanske om du vill använda den som skydd vid tävling. Den har då ett mer värmande och vattentåligt material. I övrigt erbjuder vi en i ett tyg för vinterbruk samt ett tunnare får vår och sommar. Snygg i stilren i sobra färger som vi som ryttare gillar. 

Funktionsbyxor__AW21_778x778.jpg

Bionic Finish_800x329.png

Material

Tyget består av Nylon och Spandex för en stretchig känsla. På utsidan har vi satt en fluorocarbonfri DWR-impregnering för motstånd mot väta och smuts. Den kommande byxan med dragkedja i sidan har hela xxxxx mm i vattenpelare som motstånd mot väta.

 

Shop Functional Pants