Alla hjärtans dag är här! Oavsett hur du väljer att fira dagen är det viktigt att du är bekväm, varm och mysig. Uhip har gosiga kläder för både dam och herr som passar både för utomhusaktiviteter och en mysig hemmakväll. Här får du tips om mysiga kläder som passar riktigt bra att bära under alla hjärtans dag!

Merino Pilé avlång.jpg

dog jacket.jpg

Merino Pilé - varma och gosiga mellanlager

Merino Pilé består av 70% merinoull och är några av våra varmaste mellanlager. Materialet är mjukt och skönt samtidigt som det skyddar dig mot vind och lättare regn. Plaggens komposition gör att Merino Pilé plaggen lika väl kan användas som ett ytterplagg så som en varm och skön tröja/väst hemma. Inte nog med att vi människor får njuta av dessa fantastiska ullplagg, de finns även ett varmt ulltäcke till din hund 🐶

Varför välja en Merino Pilé?

💚 Flexibla plagg med flera användningsområden
💚 70 % merinoull som ger värme och vindskydd
💚 Lätt och skön
💚 Snygg och mysig
💚 Kommer i flera modeller; jacka, med och utan huva, lång väst och kort väst
💚 Går att matcha med din hund

Woolblend full zip blue graphite.jpg

Woolblend full zip taupe.jpg

Woolblend Full Zip - Stilrena, sköna ulltröjor

Öka mysfaktorn med en mjuk ulltröja med hög krage och extra långa ärmar med hål för tummen. Då tröjorna är gjorda i en ullblandning är den ett perfekt värmande mellanlager som samtidigt andas under aktiviteter utomhus, eller som håller dig mysigt varm hemma i soffan! De gosiga och stilrena tröjorna har en otroligt mjuk insida och kommer garanterat bli en av dina favorittröjor.

Varför välja en Uhip Woolblend Full Zip?

💙 Ullblandning som håller dig riktigt varm
💙 Varm insida i fleece som är mjuk och skön mot huden
💙 Hög och skön krage
💙 Längre ärmar med hål för tummen
💙 Snygg och stilren

merino baselayer.jpg

Merino Baselayer - Baslager i 100% ull

Uhips mjuka, fina och sköna baslager i 100% merinoull är det du behöver som första lager under dina ytterplagg eller bara för att mysa runt i hemma! Ull både absorberar och transporterar bort fukt vilket gör det till det perfekta materialet att bära närmast kroppen. Uhips underställ i ull är mycket andningsbara, snabbtorkande och håller dig varm även när du svettas eller blir blöt. Dessutom är ull ett självrenande material, bakteriehämmande och det är helt naturligt.

Wool Socks - Varma raggsockor i ull

Riktigt sköna och varma sockor gjorda till 60% av finaste merinoull. Ullen gör att du håller dina fötter både extra varma och torra under utomhusaktiviteter. Sockorna är såklart också perfekta att dra på sig när man ska krypa upp i soffan med en kopp te efter en kall vinterdag.

Wool socks.jpg

Vi på Uhip önskar er alla en glad (och mysig) alla hjärtans dag 💙