Inspelning av Digital Clinic med Sanna Lundell

Vi omfamnas av ett varmt välkomnande när vi rullar upp på den fantastiska gården som är Sanna Lundells hem. Idag är det dags för inspelning av en clinic i Hästnets regi, som Uhip är stolt sponsor av.

Sanna är kanske mest känd för sina framgångar inom radio, tv och media. Hon är bland annat författare, journalist, radiopratare och driver podcast. Vad många inte vet är att hon har ett väldigt stort intresse för hästar.

sanna lundell clinic_1430x960.jpg

Under dagen visar Sanna oss när hon tränar sina hästar och om sitt intresse för Natural Horsemanship och Horse Yoga. Det är en lärorik lektion i hur vi kan förstärka oss själva genom vår relation till hästarna.

Att grunda med riktigt bra plagg ser vi på Uhip som en självklarhet för den som arbetar med hästar. Vi vet att det krävs bra kläder med rätt material och funktioner för att klara av långa dagar utomhus. Uhips samarbete med Sanna Lundell och sponsringen av clinicen grundar sig såklart i att vi vill lyfta fram det fantastiska engagemang som de båda står bakom, men också se till att Sanna och alla de andra eldsjälar som arbetar med hästar ska vara klädda i bra plagg.

clinic sanna lundell lära med häst_1430x960.jpg

Senare under dagen möter vi Lisa Thorngren som driver projektet ‘’Lära med Hästar’’, som går hand i hand med Sannas lärande. Projektet är ett initiativ som hjälper barn och unga att hitta styrka och självförtroende med hästen som lärare. Vi får även följa med när Lisa undervisar två elever inom kommunikation, ledarskap och samarbete tillsammans med Sannas hästar.

 

Följ med oss på denna inspirerande clinic. Premiär den 14 november kl. 20:00.

Streama clinicen hos Hästnet