Resan till USA började i Täby, där både Uhip som företag grundades och Ann-Christine växte upp. Ann-Christine flyttade sedan till Seattle i Washington State där hon nu bor och jobbar som en ambassadör för varumärket för att sprida ordet och kunskapen om Uhip bland ryttare och hästmänniskor i USA. Nu berättar Ann-Christine med egna ord om Uhips satsning hon varit med och jobbat för i USA.

Ambassadören Ann-Christine om Uhip i USA

Om ni tror att Uhip bara uppmärksammas i Europa tror ni fel. Uhip tog ett vågat steg över Atlanten och landade i USA, närmare bestämt hos Devonwood Equestrian Centre i Sherwood, Oregon. Under några dagar i oktober samlades de kvalificerade ryttarna i Region 6 (Oregon, Washington, Idaho, Montana and Alaska) för de årliga mästerskapen och Cascade Dressage Festival, det avslutande evenemanget för dressyrsäsongen i den här delen av USA.

Som en ny amerikansk ambassadör för Uhip ville jag naturligtvis vara på plats och introducera Uhips fantastiska utbud av funktionskläder för ryttare, perfekt för vårt klimat här i upper west corner av USA.

Uhip var också en av huvudsponsorerna för High Point vinnarna av Cascade Dressage Festival, som var lyckliga vinnare av en 365 Hybrid jacka. Alla 200 deltagarna fick också en Uhip-keps i sin ”Goodie bag” som var så populära.

Det var fantastiska fyra dagar med solsken, 28 grader varmt och underbara höstfärger att rama in atmosfären av höst. Värmen gjorde försäljning av vinterjackor och kappor lite mer utmanande, men vi vet alla att vädret ändras fort här också.

Jag kan faktiskt säga, utan att ljuga, att alla som kom och hälsade på mig i min monter var så imponerade av Uhips unika detaljerar, färger, passform och bekvämligheten att ha på sig. På ett eller annat sätt är jag övertygad om att Uhip kommer att bli mer och mer uppmärksammade och eftertraktade i den här delen av världen inom en snar framtid.

Tack för er vilja att ta en chans på en ny marknad! We need you here!

Ann-christine i usa 2.jpg

Ann-Christine i USA.jpg