Nu är hela vår kollektion SS24 här! Vi är så stolta och glada över att äntligen få dela med oss av dessa plagg till er. VD:n Ulrika och designern Elin berättar lite med deras egna ord om hur tankarna gick när de skapade kollektionen.

VD:n Ulrika och designer Elin berättar om kollektionen

Vi har designat ytterligare en outdoorkollektion för vår- och sommar i Uhip's anda, det vill säga, en kollektion där du som rider eller vistas i miljön runt hästar och hundar kan njuta och ägna dig åt det du älskar allra mest att göra. Träning, både lågintensivt och högintensivt, bygga relation med din fyrbenta vän och ha riktigt kul! 

Användningsområden för säsongens plagg

Kyliga dagar och kvällar är inget problem! Addera någon av våra sköna jackor, kanske den sköna Pilén som innehåller 70 % merinoull, för att hålla dig varm. Plagg för regn- och rusk är Uhips signum och vi har för SS24 designat två olika familjer (Winnie och Hailey) för olika ändamål. Winnie är för mer stillastående och lågintensivt men står emot starkt ösregn och Hailey är mer för i lite högre tempo då den har en högre andningsförmpga som gör din kroppsvärme släpps ut samtidgt som den står emot vind och regn. Tanken generellt med hela kollektionen är att du inte behöver tumma på snygg design, vi går igång på en design som du kan känna dig snygg ut i och skina lite extra. 

Färgvalen - Duvblå och Magenta 

Vi har kryddat kollektionen med en ljuvlig blå ton som går åt det duvblå hållet, fast den är lite djupare och denna färg vågar vi lova passar alla! Man blir helt enkelt grymt glad av att bära plaggen i denna färg. För dig som gillar den mer röda och rosa skalan, kika på årets Magenta och du kommer smälta fullständigt.

Nyheterna för denna säsong!