Uhip brinner för dig som möter dagliga väderutmaningar och lever ett aktivt hästliv. Vår ledstjärna är att skapa kläder av funktionella material, med smarta funktioner och med snygg design så att du ska kunna göra det du älskar med stil.

Det var med Ulrika Falkman allt började. Ulrika från Näsby Park grundade Uhip 2011 och det är hennes förnamns-initial som är U:et i Uhip. Ulrika drivs av att göra svåra saker enkla och hennes hjärna fungerar ungefär som en popcornmaskin: hög aktivitet där det ständigt smäller till av nya idéer. Det började med kjolen och den unika lösningen med dragkedja fram och bak. Sedan dess har det fortsatt med nya smarta och funktionella kläder som gjort vardagen och ridturerna smidigare och snyggare för Uhips kunder.

Läs mer om Uhips historia

När Ulrika ska gå från idé till handling kommer Elin Westergård in i bilden. Tillsammans bildar Ulrika och Elin en dynamisk duo som älskar att bolla idéer och ta idéerna vidare till produktionsbordet där Elin har sin hemmaplan. Olikheterna gör dem till ett svårslaget team. Där Ulrika vill gå fort fram är Elin den som invänder, bromsar och frågar ”ska vi verkligen?”. Därefter ”tjatar” de vidare, vänder och vrider på olika alternativ, skickar iväg prover och testar sig fram tills de är helt nöjda. Varje produkt måste passera Ulrikas och Elins finmaskiga kravfilter innan den kan förses med en Uhiplogga. När den väl gör det – ja, då går vi all-in.

Nästa länk i kedjan är Martina Rosendahl, vår webb- och IT-ansvarige. Hon ser till att produkterna finns tillgängliga i webbshoppar och andra digitala handelsplatser när de anländer till vårt lager i Täby. Martina jobbar för att du som besökare ska möta en funktionell, attraktiv och välbalanserad webbplats och ser till att Uhips sajter alltid hålls aktuella och fräscha. I skrivandets stund ligger Martinas fokus på att du som kund ska få en överraskande shoppingupplevelse när vinterkollektionen släpps i höst…

När produkten lanseras är det Linda Janke som tar huvudrollen. Linda är vårt senaste tillskott och Uhips marknadschef. Hon ser till att våra snygga och smarta kläder exponeras på bästa sätt i olika kanaler, såsom på Instagram- och Facebookkonton, genom samarbetspartners och teamryttare samt digitala och tryckta annonser. Linda är en engagerad hästmänniska fylld av glädje, energi och entusiasm. Hon är expert på islandshästar med ett stort privat engagemang där hon bland annat sitter med i SM-gruppen.

Till sin hjälp har Linda och Martina Uhips fantastiska marknadsassistent Alice Mattsson. En varm och glad hästtjej som även är en stjärna på att fotografera och hantera bilder. Alice har ett finger med i det mesta som sker på våra digitala plattformar och lägger upp marknadsstrategier tillsammans med Linda samt bistår Martina med webbpublicering.

I Göteborg finns Anna Ellmarker som har örnkoll på allt som har med försäljning och affärsutveckling att göra. Det är Anna som sköter kontakterna med Uhips återförsäljare runt om i Sverige och resten av världen. Anna ser möjligheter där andra ser problem och älskar att befinna sig i kundernas närhet, där hon ställer frågor och hämtar feedback för att Uhip ska bli ännu bättre.

När du, kära kund, väljer att beställa en produkt från oss finns Sara Sjöstedt där och tar hand om din order och ser till att den packas. Sara har ett öga på att leveransen avgår med vändande post och att du, så fort det bara går, kan hämta ut ditt paket. Hon ser även till att det är ordning och reda på lagerhyllorna. Precis som flera andra hos oss i Uhipgänget är Sara en dedikerad hästmänniska.

När orderingången är stor ringer Sara till våra lysande ”extrajobbare” Sofie Malmberg och Stina Aunapuu som hjälper till med packning av ordrar. Hästtjejerna Sofie och Stina är båda klippor för Uhip som även, vid behov, avlastar Maria med kundservice och tar hand om kunder i butiken.

I vår butik finns i vanliga fall vår ”husmor” Anne Staland och tar hand om dig och oss övriga med kärlek och värme. Anne, som har ett helt arbetsliv i butik bakom sig, är 70-plussare och kan med tanke på den rådande coronapandemin inte vara på plats.

Behöver du hjälp med din beställning? Har du en fråga om din order? Passade inte jackan? Vilken fråga du än har är det vår underbara Maria Södergren som skyndar till din hjälp. Maria ansvarar för kundservicen och är ”uhipspindeln” i nätet. När du kontaktar oss eller registrerar ett ärende gör hon allt för att du ska vara en fortsatt nöjd kund.

 

Tack för att du tog dig tid – tänk på att sommaren är kort men glöm inte att fira att den äntligen är här!

Med varma hälsningar från oss i Uhip Crew

Mer om oss