3in1 Coat 2.0 Navy

3 695 SEK
Snabba leveranser
30 dagar öppet köp
Fria returer

Blue

 • 9/10
   Regntäthet
 • 7/10
   Värmeförmåga
 • 9/10
   Vindtäthet
 • 5/10
   Andningsförmåga

Uhips 3in1 multifunktionella ridkappa - en perfekt kombination av vår tunt fodrade regn- och vindkappa tillsammans med en avtagbar, smidig och värmande liner i ull. Regnkappan och linern går att använda var för sig eller tillsammans där du på ett enkelt sätt fäster dom samman till ett plagg. Alltså tre plagg i ett - flexibilitet när det är som allra bäst.

Ytterkappan har hög skyddande krage och ärmsluten är nedvikbara för att skydda handen vid regn och blåst. Innerkappans ullvaddering och hybridkonstruktion ger dig extra värme utan att du känner dig bylsig. Ullens egenskaper ger maximal andningsförmåga och temperaturreglering. En fulländad kombo! 

Kappan är normal i storlek.

Beskrivning

Kapporna knäpper du ihop och isär med ett smart och enkelt knappsystem. Innerkappan är designad så att du kan trä igenom benbanden som sitter på ytterkappans insida. Fäst banden runt dina ben så håller sig kappan på plats även när du rider. Den rymliga huvan är utformad så du får plats med ridhjälmen under. Huvan är justerbar både fram och bak för att säkerställa att den hålls på plats även när vindarna viner och regnet piskar. Ridkappan har ett extra skydd framför dragkedjan fram där reflexdetaljer snyggt och praktiskt fått ta plats.

3-i-1 kappan är en perfekt kombination av vår grymma regn- och vindkappa Regular Sport Coat och varma, smidiga Wool Hybrid Liner Coat. Regnkappan och linern går att använda var för sig eller tillsammans där du på ett enkelt sätt fäster dom samman till ett plagg. Det gör att du på ett enkelt sätt kan använda Uhips 3-i-1 kappa över stor del av året, i växlande temperaturer. Linern funkar dessutom lika bra tillsammans med vår Trench Coat 2.0 och Urban Stretch Coat 2.0.

Omdömen ()

Frågor om denna produkt ()