Våra varmaste ridkappor

När vinterkylan slår till är det viktigt för varje ryttare att hålla sig varm och bekväm. Våra premium ridkappor – Igloo, Frost, och Nordic – är designade med precis detta i åtanke. Varje kappa erbjuder en unik kombination av värme, komfort och stil, gjord för att möta de krävande behoven hos passionerade ryttare.

Igloo: Vår varmaste ridkappa, perfekt för de kallaste dagarna. Med avancerad isoleringsteknik håller Igloo dig varm utan att kompromissa med rörligheten.

Frost: En idealisk balans mellan en riktigt varm ridkappa och flexibilitet. Frost är lika passande på ridbanan som till vardags, vilket gör den till ett måste i varje ryttarens garderob.

Nordic: Stil möter funktion i denna elegant designade ridkappa. Nordic har en figurnära passform och är tillverkad i noga utvalda material vilket gör den till en favorit för många ryttare.

Våra ridkappor använder bara de bästa materialen, inklusive vattentäta och andningsbara tyger som står emot både regn och snö. Deras tidlösa design och hållbarhet garanterar att de är en investering för många vintrar framöver.

Kunderna älskar dem: "Frost är en fantastisk kappa, bra utförande, håller dig otroligt varm och är så bekväm att du inte vill ta av den!" - Hanna L.

Upptäck hela vår kollektion av ridkappor idag och upplev skillnaden själv. Ge dig själv friheten att njuta av ridning, oavsett väder.

category.loadmore.total