Mixa, matcha, maxa!

Tävlingarna har tryckt på paus men naturen står öppen 365 dagar om året.

Ge vårt underbara svenska landskap en hyllning genom att rida ut i skog och mark i en blomstrande grönska som ger löften om en sommar som snart är här. Uhip vill slå ett slag för att utforska vår vilda natur. Möta en poetisk soluppgång? Känna värmen av solens strålar mitt på dagen? Höra ljudet av hovar som träffar en sandstrand? Sitta i sadeln och invänta en sagolik skymning? Eller varför inte en härlig tur i terrängen med vänner och familj? I oroliga tider är stunderna av glädje extra viktiga.

365_jacket_vest_black_1.jpg

Uhip finns där design och stil möter funktion och tålighet. Våra kläder är gjorda för att du ska kunna mixa och matcha dem med varandra varje dag året runt. Oavsett om du träffas av solstrålar eller regndroppar under ridturen kan du vara säker på en sak. Uhip har vad du behöver för att du inte ska behöva kompromissa mellan att känna dig välklädd och att känna dig rätt klädd. Plötsliga väderomslag är ingen match för den som mixar lager på lager.

Gryningarna så här års är både vackra och lite lömska. Låt dig inte luras av en vykortsvacker natur när du beger dig ut i ottan. För att du ska fånga dagen utan att frysa är Uhips 365-jackor det perfekta plagget: en lätt figurskuren jacka i funktionsmaterial för optimal komfort i alla klimat. Mängden isolering gör jackan idealisk för kyliga vårmorgnar.

Läs mer om hela 365-familjen

365_jacket_vest_black_3.jpg

Uhips feminina v-ringade Technical Tops med sin figurnära passform och sköna snabbtorkande material är designade för varma träningspass. Våra träningstoppar finns i tre färger och med tre olika längder på ärmar.

Till våra Technical Tops

technical_longsleeve_ridingtights_navy_2.jpg

Med en väst som ett andra mellanlager kan du ta av jackan och/eller västen när temperaturen stiger eller när kroppsenergin ökar efter att du ridit ett tag. Uhips västar är en ”perfect match” till 365-jackan, ger en skön boost till toppen och ger dig stor flexibilitet vare sig du vill få upp värmen eller svalka dig.

Att sitta skönt är viktigt för att ridturen ska bli fulländad. Uhips ridtights är designade för ryttarkomfort och har looken av ridbyxor men ger samtidigt känslan av mjuka sköna tights. De finns i tre snygga färger.

Till våra ridtights

365_vest_technical_longsleeve_top_ridingtights_navy_3.jpg

Ett alternativ till ridtightsen är Stable Pants, Uhips egen stallbralla som passar både tjejer och killar. Byxorna är specialdesignade för en heldag i stallet men fungerar lika bra om du vill ta en tur med din häst. För att du ska sitta bekvämt är stallbrallan med ”säte”, precis som ridbyxor, vilket gör den fri från skavande sömmar.

Läs storyn om hur "stallbrallan" kom till 

 

Ta hand om dig, njut av våren och glöm inte att mixa, matcha och maxa!

365_vest_technical_longsleeve_top_ridingtights_navy_hybrid_jacket_men_stablepants_black.jpg