The Uhip way to stay warm and dry

One piece system - enkelt och varmt

One Piece består av kappor och är till för dig som gillar enkelheten med att dra på dig ETT plagg när du vill hålla dig torr, ren och varm hela dagen. För att möta olika behov har vi två olika längder på kapporna.

Uhipkappan är den långa modellen som är framtagen för att täcka större delen av benen. Ridkappan sträcker sig ner ungefär till knäna eller strax under (lite beroende på hur lång du är) vilket är optimalt för hålla värmen. När du sitter i sadeln kommer kappsidorna kunna täcka dina lår och knän ordentligt så du slipper frysa.

Läs om hur Uhips smarta funktioner gör att du kan sitta i sadeln och hålla dig varm utan att inkräkta på rörelsefriheten.
Uhips smarta funktioner.

igloo_coat_dkbrown_dknavy_wool_beanie_brown_beige_2.jpg

Långa kappor

När vissa av våra kunder tar på sig en av våra långa ridkappor kan reaktionen vara "Oj vad lång, den här blir för lång för mig". Den känslan ändras ganska fort när värmen sprider sig och det är inte för inte Uhips kappor är kundernas favorit.

Medellånga kappor/Parkas

Uhips parkas sträcker sig ungefär ner till mitten på låren om du är runt 170 cm lång eller ner till strax ovanför knäna om du är runt 160 cm. Den täcker alltså antingen delar av dina lår eller ungefär som Uhip-kappan, hela låren, beroende på din längd. Med hjälp av samma funktioner som våra långa ridkappor sitter du bekvämt i sadeln med ett skydd för kyla och väta.

nordic-parka-navy-33_banner_946x1120.jpg

Nordic Mid Coat

Vilken längd som passar dina behov och önskemål bestämmer du. Information om kappornas längd i centimeter hittar du i vår storleksguide.

Uhips sortiment av ridkappor inkluderar skalplagg som utmärkt skydd mot väta, vind och smuts samt kappor med olika nivåer av värmeförmåga (isolering).

Nordic Coat Mood Indigo_1500x1000.jpg

Nordic Long Coat

Våra kappor